Затвори

Успешно добавихте продукт във
Вашата Кошница!

Можете да видите Вашата Кошница тук »

продължи пазаруването »

 

Уважаеми клиенти,


  
 Благодарим ви, че се спряхте на нашата страница. Ако искате да получите някои от нашите изделия:

Разгледайте КАТАЛОГА
 1. За ваше улеснение изделията ни са групирани в категории и подкатегории. Те са съвсем условни и имат за цел да направят по-лесен избора ви. Във всяка категория има различен брой снимки.
 2. Ако искате да видите снимката по-подробно кликнете върху нея. За да се върнете в страницата от каталога, кликнете отново. Можете да използвате и  стрелките " предишен продукт", "следващ продукт" и "назад към каталога", за да разгледате по-лесно продуктите ни.
 3. Размерът на изделията е приблизително съответстващ на снимките и спрямо оразмерителната линия. Но са възможни и отклонения - зависещи от резолюцията и големината на вашия екрана, както и от ограниченията в големината на снимките.
 4. За да поръчате кликнете върху бутон ПОРЪЧКА под всяка снимка.

Работа с виртуалната "кошница"
 1.С натискане на бутона ПОРЪЧКА , ще поставите изделието във виртуална кошница. Това още не е поръчка.
 2.След като завършите разглеждането, можете да видите какво сте сложили в кошницата, натискайки върху бутон " Вашата поръчка" .
 3.В нея можете да добавяте бройки или да премахвате изделия.
 4.При всяко действие, сумата на поръчката ви ще се променя.

Плащане
 1.След като се уверите, че сумата е правилна и изделията, които желаете са на снимката , кликнете върху бутон ПОРЪЧВАМ.
 2.Изберете начин на плащане. Имате възможност за плащане чрез:
      2.1 НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Ще получите поръчката си с куриер и ще заплатите на него.
      2.2 Банкова КАРТА. ще бъдете прехвърлени в системата за разплащания на БОРИКА.
 3. Попълнете и проверете данните за доставка (актуален адрес за доставка в работно време). Получавате и 20% отстъпка за доставка чрез Еконт Експрес.
 4. Прочетете Условията за плащане и ако сте съгласен(на), кликнете върху чек-бокса.
 5. Кликнете върху бутон ПОРЪЧВАМ. Ще получите писмо на е-пощата която сте дали. Там са номерът на поръчката ви и потвърждение от нас. Молим Ви, пазете това потвърждение до получаване на готовите изделия.

Срок за изработка
 1. В повечето случаи имаме готови изделия и ако имаме заявения от вас размер, изпращаме до 24 часа. Преди празници - Коледа, Нова Година, Великден - са възможни закъснения.
 2. Максималният срок за изработка е 3 седмици.
 3. При нестандартни размери е възможно да се наложат уточнения във ваш интерес.
 4. Поръчки напревени след 15:00 се изпращат на следващия ден. Ако следващият ден е събота, изпращането става в понеделник. Съботни доставки се заплащат допълнително.

Цени и доставка
 1. При суми над 100 лв, куриерската услуга е за наша сметка. За по-малки поръчки доставката е за сметка на получателя.
 2.Запазваме си правото ние да изберем доставчика - в повечето случаи куриерска фирма, а понякога и някои от дистрибуторите ни.
 3.Доставка за страни от Европейския Съюз се прави само за сума на поръчката над 150 евро. Стойността на куриерската услуга се договаря допълнително.
 4.Възможни са доставки "до поискване" в офис на куриерска фирма. Може да се уговори и доставка в определен час, която се таксува допълнително.

Гаранции и право на връщане
 1."Mysilver.bg", което е част от "Токаш" ООД гарантира пробата на среброто - 925 или така нареченото sterling silver- поставянето на камъните и качеството им, сглобките и запойките на изделията, липсата на алергични реакции по кожата.
2. Не даваме гаранции за механични дефекти породени от неправилно носене, за потъмняване или други промени в цвета и блясъка вследствие на носенето на изделията.
3. Не подлежат на гаранционен ремонт механични дефекти като: синджири, които са скъсани, пръстени с деформирани халки, всякакви изделия, които са надраскани, пречупени или деформирани.
4. Всички изделия закупени от нас могат да бъдат ремонтирани срещу минимално заплащане, дори да са повредени неволно.
5. Всяко закупено от нас бижу, може да бъде върнато до 1 седмица след получаването му, ако е в оригиналната опаковка, не е носено и не е повредено.
6. Всички гаранционни и извънгаранционни ремонти се извършват до един месец от предявяването им.
7. Гаранционните условия важат на територията на Република България и всички страни от ЕС.
8. Гаранционният срок е 1 година от датата на доставката. Връщането на дефектни изделия, можете да уговорите на посоченото в КОНТАКТИ.

Опаковка и проблемни доставки
Всяко изделие ви се доставя в една от кутийките показани на снимките.

 

               


Ако желаете по-луксозна опаковка, трябва да се обадите на посочените телефони или да запишете към коментарите от поръчката. Непоказани на снимките тук опаковки се заплащат допълнително. Допълнително се заплаща и доставката на изделия с тях, поради разликите в теглата. Подробностите могат да се уговорят на посочените контакти в работно време от 08.30 до 17.00 всеки работен ден.

Всяка пратка е опакована така, че да не се повредят изделията в нея. Ако обаче забележите разкъсана, повредена или смачкана опаковка при получаването, моля задръжте куриера докато проверите дали съдържанието не е повредено. Ако установите такъв проблем, моля кажете на куриера. Ние ще ви възстановим изделието, но вие ще спестите разходи за куриер.

 

VISA,BORICA,MASTER CARD,AMERICAN EXPRESS