Затвори

Доставка с Еконт - Избери офис

Избери Град / Село:

Офис:

Свържете се с нас: 032 946 606 0897 862 730 office@mysilver.bg
Новият ни магазин в Мол Русе                Новият ни магазин в Търговище                Новият ни магазин в Гранд Мол Варна                

За нас

"MySilver" е търговското наименование на верига магазини за сребърна бижутерия.

В тях ние – „Токаш“ ООД - продаваме бижутата, които изработваме.

Повечето от бижутата, които виждате в този електронен магазин, както и в off-line магазините ни, са изцяло наше производство - от рисунката, през проектирането и опитните серии до полирането.

Контролираме всеки процес, всички материали, всеки дребен детайл от производствения цикъл. Това ни дава възможност да предоставим необходимите гаранции, както за крайния клиент, така и за търговците, които са избрали нас за свой основен доставчик.

Целта ни е нашата визия за съвременни модни бижута да задоволи индивидуалните изисквания на потребителите ни. Като производители ние предоставяме услуги, които вносителите няма как да ви предложат - изработка на индивидуални модели, серии от еднакви изделия, уникати по поръчка, промяна на стандартни модели, изработка на комплекти, възстановяване на изгубени бижута, подмяна/промяна на камъни, гравиране върху бижута, доставка на камъни...

С годините екипът ни се увеличава. Всеки, който работи при нас сега или е бил част от живота на фирмата, има принос в развитието на „Токаш“ ООД и бранда MySilver.

Днес сме повече от 60 работници и служители. Всички заедно споделяме знания, умения и труд, за да доставяме радост на хората, които носят нашите бижута.

Вижте хората, ангажирани с процесите при нас тук.

Прочетете повече за нашата история.