Затвори

Доставка с Еконт - Избери офис

Избери Град / Село:

Офис:

Затвори

Доставка със Спиди - Избери офис

Приятели на MySilver

Програма „Приятели на MySilver”

Скъпи приятели,

        За тези от Вас, които предпочитат нашите бижута, сме предвидили специална програма, чрез която изразяваме нашата благодарност за Вашия избор. Всеки може да се присъедини към програмата като заяви своето желание в някой от магазини "MySilver", в нашата FB страница или на тел. 0897 862 730. Направете своята регистрация тук, за да получавате нашите специални предложения.

        Програмата има за цел да подобри потребителското изживяване, като предложи преференциални условия за специалните ни клиенти. За нас тя е начин да получаваме обратна връзка. Радваме се на всяка Ваша добра дума, но повече се интересуваме от Вашите препоръки. Те ще ни позволят да усъвършенстваме работата си и ще ни дадат възможност да подобрим обслужването си. 

         В зависимост от направените от Вас покупки, ще получавате отстъпки от цените в магазините или сайта ни. Размерът на отстъпката зависи от сумата на натрупаните суми във Вашия профил:

От 500лв до 750лв От 750лв до 1000лв   Над 1000лв       
5% 7.5% 10%

*Запазваме правото на промени в случай на отклонения на цената на метала или висока инфлация.

          Ще научавате за промоциите ни във всеки наш магазин, във Facebook или Instagram. Всеки път, когато посетите наш магазин, се идентифицирайте. Нашите служители ще проверят на момента каква е отстъпката Ви, ще актуализират Вашия профил след покупка и ще отговорят на въпросите Ви.

           За нас ще е удоволствие бижутата ни да Ви доставят радост и самочувствие дълги години!

С уважение,
Екипът на MySilver