Затвори

Доставка с Еконт - Избери офис

Избери Град / Село:

Офис:

Свържете се с нас: 032 946 606 0897 862 730 office@mysilver.bg
Новият ни магазин в Мол Русе                Новият ни магазин в Търговище                Новият ни магазин в Гранд Мол Варна                

Работа при нас

Основахме „Токаш“ ООД през 1991 година. Оттогава основната ни дейност е производство и продажба на бижута. Изработваме предимно изделия от сребро. Използваме скъпоценни, полускъпоценни, синтетични и естествени камъни и перли.

В момента повече от 60 човека, споделят своите знания, умения и ентусиазъм, за да доставяме радост на хората, които купуват нашите продукти.

Моделиерите създават новите модели в съответствие с най-актуалните тенденции, използвайки 3D проектиране и печат.

Бижутерите претворяват дизайнерските проекти в прецизно изработени изделия, които да задоволят вкуса и изискванията на клиентите.

Продавачите наричаме "бижутер-консултанти", защото от тях се очакват специфични знания и умения. Те са хората, които се грижат нашите бижута да стигнат до крайните клиенти.

Гледаме бъдещето с оптимизъм и очакваме кандидатите проявили желание да работят с най-новите технологии и процеси да кандидатстват за свободните позиции. Ще им осигурим условия, обучения, инструменти и самочувствие, за да бъдат успешни на работното си място и в живота.

Вижте актуални свободни позиции в www.jobs.bg

Вижте още:

Какво е да работиш като Бижутер-Консултант в Токаш ООД

Какво е да работиш като 3Д проектант в Токаш ООД

Най-ценният бизнес съвет

Любимият въпрос на интервю за работа